Pagini

duminică, 4 septembrie 2016

top cele mai puternice 10 animale

top cele mai puternice 10 animale
 
 
 
  Multe animale poseda puteri la care omul nu poate decat sa viseze.Diferite animale au diferite tipuri de putere.Unele au forta bruta si sunt capabile sa ridice,sa traga,sa impinga sau sa miste greutati foarte mari.Altele sunt mici,dar au o putere enorma,comparativ cu marimea lor.Aici va voi prezenta 10 animale,cu o mare putere.
 
 Vulturul
Vulturul este o pasare foarte puternica,care are capacitatea de a ridica de la sol,o greutate de pana la 4 ori cat cea a corpului sau. 
 Anaconda
Anacondele sunt capabile sa stranga cu corpul lor de 250kg,o gama larga de animale,cu care se hraneste,in final ucigandu-le,prin sufocare.
 
  Ursul Grizzly
Ursul Grizzly este capabil sa ridice cu dintii,o greutate de 500kg,adica 0.8din propria greutate.
 Bivolul
 Un bivol poate sa impinga sau sa poarte o greutate de pana la 900kg,asta inseamna cam de 1,5 ori greutatea proprie.
  Tigrul
Tigrul poate sa poarte cu dintii in timp ce se catara in copac,greutati de pana la 550kg,adica de aproape 2 ori greutatea sa.
 Gorila
O gorila poate sa ridice pana la 2000kg(la fel de greu ca 30 de oameni adulti),asta inseamna de peste 10 ori greutatea corpului sau. 
Elefantul African
 In forta bruta,elefeantul African este cel mai puternic mamifer si cel mai puternic animal de pe uscat.Elefantii Africani cantaresc peste 6t,dar pot sa impinga greutati de peste 9t(cam cat 130 oameni adulti).
Furnica taietoare de frunze

Aceste furnicute pot cara in falcile lor puternice cam 500mg,pentru ea asta inseamna de peste 50 ori propria greutate.

Gandacul rinocer
Gandacii rinocer,sunt capabili sa ridice greutati de pana la 850 ori propria greutate.Din perspectiva umana,o astfel de performanta ar ajuta un om obisnuit sa ridice cam 65t.
Gandacul de balegar
Gandacul de balegar,nu este nu numai cea mai puternica insecta,dar si cel mai puternic animal,comparativ cu propria greutate.Acestia pot impinge pana la 1141 ori propria greutate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu